Начало
За нас
Контакти
Връзки
Българска
социалдемократическа
партия
 
 
   
Ръководство

Председател

Изпълнително бюро

ЦКРК

Национален комитет

Решения

Изпълнително бюро

Национален комитет

Конгреси

Национални конференции

Законодателна дейност

На БСДП в 39 ОНС

На БСДП в 38 ОНС

Предложения за законови промени

Становища и декларации

На партийни органи

На общински организации

Публичен регистър

Конференции и дискусии

Теоретични конференции

Материали за дискусия

Документи и членство

Как да стана член?

Програма на БСДП

Устав

В Община Пловдив БЪЛГАРСКАТА СОЦИАЛДЕМОКРАТИЧЕСКА ПАРТИЯ И РАДИКАЛДЕМОКРАТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ заедно с № 37 в интегралната бюлетина


За традиционната българска социалдемокрация гласувайте с №37

 
Избори / Избори

Кметът и общинските съветници в Община Гълъбово положиха клетваОбластният управител Ива Радева откри днес тържественото първо заседание на новия Общински съвет в Гълъбово и закле кметовете и общинските съветници от общината. Гости на заседанието бяха зам. областният управител Теодора Нончева, представители на държавната и местната власт, граждани.


Тържествената сесия започна с химните на България, ЕС и Гълъбово. Представител на ОИК връчи удостоверенията на кмета на Гълъбово Николай Тонев, кметовете на села и на общинските съветници и те положиха клетва.
Отец Виктор Мутафов благослови кметовете и съветниците и пожела с Божията помощ да се справят с предизвикателствата и трудностите и да работят за благото на своята община.
Областният управител връчи символите на местната власт – ключа на Гълъбово и огърлицата на кмета, на Николай Тонев, който застава на кметския пост за шести пореден мандат.


„Лесно е когато поемаш поста за шести път, защото в предните си пет си изпълнил това, което си обещал на хората. Аз и моят екип ще работим за това Гълъбово да се превърне в структуроопределящ за региона град“, каза кметът и пожела на своите колеги успех.


Г-жа Радева също поздрави новоизбраните кметове и съветници и им пожела да работят така, че след 4 години да бъдат удовлетворени от свършеното, а гражданите да живеят в един още по-хубав и уреден град.
Николай Тонев, издигнат от МК БСДП /ДПС/ получи подкрепата на 59,70% от избирателите в общината и спечели още на първи тур. Най-много мандати в общинския съвет по петима ще имат представителите на коалиция БСДП /ДПС/, сред които е и члена на ИБ на БСДП – Теньо Тенев и коалиция „БСП за България“. С  по трима съветници в ОС ще са представени ВМРО и коалиция „Левицата“ и един съветник ще е от коалиция „ПП –ДБ“.

Георги Геренов

 
Текуща информация

Предстоящи събития

Социалдемократите за

Материали за дискусия

Пресцентър - съобщения

Избори

Избори

Избори 2015 - 2017

Партньорство

БСДС

СДА

Синдикати

Неправителствени организации

История

Историческо наследство

Вестник

Вътрешно-партиен бюлетин "Позиция

Вашето мнение

Ако желаете да изкажете вашето мнение направете го от тук.

Търсене

Тук можете да извършите търсене на материали по зададени от Вас ключови думи.

Встъпително обръщение на Теодор Данаилов Дечев, кандидат за кмет на София – Столична община от името на Българската социалдемократическа партия (БСДП)НИЕ (кандидатите)! ВИЕ (избирателите)! ЗАЕДНО (за Стара Загора)!


Защо на Местните избори '2023 в община Раднево да изберем Местна Коалиция „Българска социалдемократическа партия (Земеделски Народен съюз)“ и № 68?"
Copyright www.bsdp.bg. All right resivet.
Темплейти