Начало
За нас
Контакти
Връзки
Българска
социалдемократическа
партия
 
 
   
Ръководство

Председател

Изпълнително бюро

ЦКРК

Национален комитет

Решения

Изпълнително бюро

Национален комитет

Конгреси

Национални конференции

Законодателна дейност

На БСДП в 39 ОНС

На БСДП в 38 ОНС

Предложения за законови промени

Становища и декларации

На партийни органи

На общински организации

Публичен регистър

Конференции и дискусии

Теоретични конференции

Материали за дискусия

Документи и членство

Как да стана член?

Програма на БСДП

Устав

В Община Пловдив БЪЛГАРСКАТА СОЦИАЛДЕМОКРАТИЧЕСКА ПАРТИЯ И РАДИКАЛДЕМОКРАТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ заедно с № 37 в интегралната бюлетина


За традиционната българска социалдемокрация гласувайте с №37

 
Избори / Избори

Защо на Местните избори '2023 в община Раднево да изберем Местна Коалиция „Българска социалдемократическа партия (Земеделски Народен съюз)“ и № 68?

БСДП Раднево е водещата партия в Местна Коалиция „Българска социалдемократическа партия (Земеделски Народен съюз)“. Нашето мото на изборите е "Избираме да Ви служим" - краткото и категорично послание! Кандидатите, чийто номер в бюлетините за избор на кмет на Общината и Общински съветници в Раднево е No 68. Запомнете - No 68!


Местна Коалиция „Българска социалдемократическа партия (Земеделски Народен съюз)“участва в предизборната надпревара със солидна гражданска квота - над 90 на сто, като водач на листата е и кандидата за кмет на общината, човек който хората от  общината познават и който е помагал на много голяма част от избирателите, виден местен предприемач, човек обичащ работата, спорта и веселието инж. Георги Петров. Негови подгласници са: учители, минни инженери, местни бизнесмени, агроном, земеделец и все люде, които вярват в мъдростта на съгражданите си, защитавайки идеите на д-р Петър Дертлиев. Нашите кандидати припознават всички Радневци като свои приятели и партньори и разчитат на днешния прочит на изконния български девиз: "Съединението прави силата!"


Приятели, нека направим ползотворен нашия делник, а животът ни - по-сговорен и споделен! И искрено Ви обещаваме, че ще Служим на жителите на Община Раднево без компромиси!

Затова на 29 октомври, неделя, изберете No 68! Да е на късмет!

Илия Илиев

 
Текуща информация

Предстоящи събития

Социалдемократите за

Материали за дискусия

Пресцентър - съобщения

Избори

Избори

Избори 2015 - 2017

Партньорство

БСДС

СДА

Синдикати

Неправителствени организации

История

Историческо наследство

Вестник

Вътрешно-партиен бюлетин "Позиция

Вашето мнение

Ако желаете да изкажете вашето мнение направете го от тук.

Търсене

Тук можете да извършите търсене на материали по зададени от Вас ключови думи.

Встъпително обръщение на Теодор Данаилов Дечев, кандидат за кмет на София – Столична община от името на Българската социалдемократическа партия (БСДП)НИЕ (кандидатите)! ВИЕ (избирателите)! ЗАЕДНО (за Стара Загора)!


Защо на Местните избори '2023 в община Раднево да изберем Местна Коалиция „Българска социалдемократическа партия (Земеделски Народен съюз)“ и № 68?"
Copyright www.bsdp.bg. All right resivet.
Темплейти