Начало
За нас
Контакти
Връзки
Българска
социалдемократическа
партия
 
 
   
Ръководство

Председател

Изпълнително бюро

ЦКРК

Национален комитет

Решения

Изпълнително бюро

Национален комитет

Конгреси

Национални конференции

Законодателна дейност

На БСДП в 39 ОНС

На БСДП в 38 ОНС

Предложения за законови промени

Становища и декларации

На партийни органи

На общински организации

Публичен регистър

Конференции и дискусии

Теоретични конференции

Материали за дискусия

Документи и членство

Как да стана член?

Програма на БСДП

Устав

В Община Пловдив БЪЛГАРСКАТА СОЦИАЛДЕМОКРАТИЧЕСКА ПАРТИЯ И РАДИКАЛДЕМОКРАТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ заедно с № 37 в интегралната бюлетина


За традиционната българска социалдемокрация гласувайте с №37

 
Избори / Избори

Независимият кандидат за кмет Васил Узунов и кандидатите от листата за общински съветници на БСДП, които застават зад него представиха вижданията си за развитието на общината пред обществеността на град Брезник

На 14.10.2023 г. Петковден - празник на гр. Брезник пред обществеността на града изпълнила залата на читалището застанаха  Васил Узунов - кандидат за кмет на общината и представители на съветническите листи на БСДП и ГЕРБ, които го подкрепят за пореден мандат. Г-н Узунов ръководи община Брезник вече три мандата. Неотклонно до него през тези години са общинските съветници от листата на Българска социалдемократическа партия.


Васил Узунов има с какво да се гордее. Той направи пред присъстващите в залата отчет за извършените: ремонт и рехабилитация на водопроводната мрежа, ново изграждане и реконструкция на водоснабдяването, изграждане и подобрение на пътната инфраструктура, ремонт и саниране на обществени сгради. Подчерта и трудностите, с които се е сблъсквала общинската управа и изтъкна приоритетите за мандата 2023 -2027 г. Сред набелязаните бъдещи проекти са енергийно обновяване на жилищния фонд, изграждане на детски и спортни площадки, изграждане на депо за строителни и зелени отпадъци, проектиране на колектор за отпадни води до пречиствателната станция в гр. Батановци и още много други мероприятия, свързани с ежедневието на хората в общината. Бяха изтъкнати и нови области за развитие като туризъм, насърчаване на местния бизнес, макар общината да се гордее с едно от най-ниските нива на безработица в областта.


С представителите на обществеността от Брезник, присъстващи в залата на читалището бе проведен открит диалог , в който се включиха и кандидатите за съветници от листата на БСДП Росен Огнянов и Янка Хранова. Думата бе дадена и на гостите: депутатът Георг Георгиев от ГЕРБ, председателят на БСДП Йордан Нихризов и известната гимнастичка и треньорка Нешка Робева.


В своето изказване г-н Нихризов подчерта, че БСДП е партия с над 130 годишна традиция и винаги е заставала зад кандидати, които държат на своята дума. Той изтъкна, че такива са именно г-н Узунов и членовете на листата на БСДП в община Брезник и те са го доказали нееднократно със своята дейност. Нихризов добави още, че в последно време е модно да бъдат лансирани лица с натруфени от медиите биографии, които се опитват да лансират красиви, но нереалистични идеи, формирани единствено от икономически фирмени интереси, а не от нуждите на хората. Председателят на БСДП призова гражданите в своя избор да заложат на реализма и разума, за да постигнат онова добруване,  в което желаят да живеят в утрешния ден и пожела успех на г-н Васил Узунов и подкрепящата го кандидатска листа на Българската социалдемократическа партия.


16.10.2023 г.
„Позиция“

 
Текуща информация

Предстоящи събития

Социалдемократите за

Материали за дискусия

Пресцентър - съобщения

Избори

Избори

Избори 2015 - 2017

Партньорство

БСДС

СДА

Синдикати

Неправителствени организации

История

Историческо наследство

Вестник

Вътрешно-партиен бюлетин "Позиция

Вашето мнение

Ако желаете да изкажете вашето мнение направете го от тук.

Търсене

Тук можете да извършите търсене на материали по зададени от Вас ключови думи.

Встъпително обръщение на Теодор Данаилов Дечев, кандидат за кмет на София – Столична община от името на Българската социалдемократическа партия (БСДП)НИЕ (кандидатите)! ВИЕ (избирателите)! ЗАЕДНО (за Стара Загора)!


Защо на Местните избори '2023 в община Раднево да изберем Местна Коалиция „Българска социалдемократическа партия (Земеделски Народен съюз)“ и № 68?"
Copyright www.bsdp.bg. All right resivet.
Темплейти