Начало
За нас
Контакти
Връзки
Българска
социалдемократическа
партия
 
 
   
Ръководство

Председател

Изпълнително бюро

ЦКРК

Национален комитет

Решения

Изпълнително бюро

Национален комитет

Конгреси

Национални конференции

Законодателна дейност

На БСДП в 39 ОНС

На БСДП в 38 ОНС

Предложения за законови промени

Становища и декларации

На партийни органи

На общински организации

Публичен регистър

Конференции и дискусии

Теоретични конференции

Материали за дискусия

Документи и членство

Как да стана член?

Програма на БСДП

Устав

В Община Пловдив БЪЛГАРСКАТА СОЦИАЛДЕМОКРАТИЧЕСКА ПАРТИЯ И РАДИКАЛДЕМОКРАТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ заедно с № 37 в интегралната бюлетина


За традиционната българска социалдемокрация гласувайте с №37

 
Текуща информация / Социалдемократите за

АЛТЕРНАТИВА ИМА!!!

Безобразните законодателни решения на управляващата коалиция, провокира за пореден път изтощеното търпение на народа  и  резултатът  не закъсня. Инстинктът за самосъхранение  най – накрая проработи и гражданите на над 35 града  излязоха на мирен протест, искайки отговори за безотговорното управление на държавата.  10-ти ноември 1989г -  датата с претенциите да стане национален празник, слагайки  край на  мрачния болшевишки период на България, се оказа светла за всички други, но не и за българският народ.  Обещанията, дадени преди точно 29 години за светло бъдеще и  демокрация осигуряваща, така мечтаните свобода, справедливост и солидарност,  манипулираха милиони българи и  дадоха  в ръцете на болшевиките  възможността да се окопаят ,,демократично’’във властта, разпределяйки си трайно, целият финансов и енергиен ресурс на държавата! Днес всички ключови  позиции на парламентарната република законодателната, изпълнителната и съдебната власт, са окупирани от  политическа върхушка, експлоатираща държавата и народа без капчица срам. За морал и дума  не може да става. 


Безконтролното нахлуване на частният сектор, доведе до контролирано  медийно пространство, блокиращо съзнателно извънпарламената опозиция, а партийните субсидии хитро финансиращи само партиите в парламента, бетонираха позициите на управниците. Съответно съвсем закономерно, българинът намрази думичката партия, олицетворяваща престъпността и предателството, не си давайки сметка, че парламентарната република предлага на всяка група от 2500 българи/по закон преди избори,  всяка партийна организация е задължена да представи толкова подписи от свои симпатизанти/, да има свое представителство в парламента, ползвайки трибуната и възможността за законотворчество. Да безспорно демокрацията е скъпа за данъкоплатеца, но  по - справедлива система, даваща възможност да се чуе гласа и мнението на всеки, засега няма.


Как се справя с  кризисна ситуация,  капсулованото статукво. Майсторски,  и  с  Химлерови похвати , създава внушения и пропаганда в зависимото и манипулирано  от него медийното пространство . Парадигмата ,, Няма алтернатива’’ и наивното ,, Ако не е ГЕРБ, ще дойдат комунистите’’,  преведе болшевиките през ,,демократичният’’ път на българина и чрез изкуствено създадената от самите тях ,,дясна’’ опозиция, днес се ширят безнаказано в парламента.  Алтернатива, винаги е имало и ще има! Просто, когато българите отидат да използват конституционното си право да гласуват, нека обърнат внимание на партийни организации, съхранили се през  през години на царизъм, комунизъм , капитализъм и олигархия, съхранявайки  традиционните български ценности и разум в политиката. Социалдемократи, земеделци и радикалдемократи,  са   част от онази политичеста  памет, обуславяща истинският  политически елит и политическа класа.  Определящи  и символизиращи демократичната, обединена опозиция и  отстояващи интересите на българският народ, вече над сто години!   

        
АЛТЕРНАТИВА ИМА!!!


Емил Емилов                                                                                                                                                   
12.11.2018г.

 
Текуща информация

Предстоящи събития

Социалдемократите за

Материали за дискусия

Пресцентър - съобщения

Избори

Избори

Избори 2015 - 2017

Партньорство

БСДС

СДА

Синдикати

Неправителствени организации

История

Историческо наследство

Вестник

Вътрешно-партиен бюлетин "Позиция

Вашето мнение

Ако желаете да изкажете вашето мнение направете го от тук.

Търсене

Тук можете да извършите търсене на материали по зададени от Вас ключови думи.

Встъпително обръщение на Теодор Данаилов Дечев, кандидат за кмет на София – Столична община от името на Българската социалдемократическа партия (БСДП)НИЕ (кандидатите)! ВИЕ (избирателите)! ЗАЕДНО (за Стара Загора)!


Защо на Местните избори '2023 в община Раднево да изберем Местна Коалиция „Българска социалдемократическа партия (Земеделски Народен съюз)“ и № 68?"
Copyright www.bsdp.bg. All right resivet.
Темплейти