Начало
За нас
Контакти
Връзки
Българска
социалдемократическа
партия
 
 
   
Ръководство

Председател

Изпълнително бюро

ЦКРК

Национален комитет

Решения

Изпълнително бюро

Национален комитет

Конгреси

Национални конференции

Законодателна дейност

На БСДП в 39 ОНС

На БСДП в 38 ОНС

Предложения за законови промени

Становища и декларации

На партийни органи

На общински организации

Публичен регистър

Конференции и дискусии

Теоретични конференции

Материали за дискусия

Документи и членство

Как да стана член?

Програма на БСДП

Устав

В Община Пловдив БЪЛГАРСКАТА СОЦИАЛДЕМОКРАТИЧЕСКА ПАРТИЯ И РАДИКАЛДЕМОКРАТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ заедно с № 37 в интегралната бюлетина


За традиционната българска социалдемокрация гласувайте с №37

 
Текуща информация / Социалдемократите за

Свободата да бъдеш роб

Това е резултатът от развитието на ,,демократичното’’ управление на страната след престъпния режим на Живков и компания. Очертавайки „прераждането” на ПАРТИЯТА - МАЙКА, както следва се редят през годините БСП, НДСВ, ГЕРБ и днес се изправяме пред дилемата: ЗА кого да гласувам или СРЕЩУ кого да гласувам. Но хитрото и добре пресметнато присъствие във властта на структури, в чиито ръце са ключовите позиции на държавата, ни преведе от безкръвно предаване на държавното кормило от ръце в ръце до път без изход. На парламентарни избори 2017г. опитите българският избирател да даде гласа си на политическата мафия са неоспорими. И тук изниква въпросът:” Има ли демократична опозиция, която да се изправи без страх срещу наглите политически лица на прехода, хвърлили свободата на българина в ръцете на частните съдебни изпълнители, на монополите, на олигарсите, на полицията, на престъпността, на глада и бедността, лишила ни от гордост и достойнство?” Нима ни остана единствено свободата да сме огорчени, обидени, отчаяни и не на последно място, свободата да се страхуваме?!


Това ли искахме на 10 ноември 1989г, когато излязохме на улицата отворили жадно душите си за правото да говорим открито и да се наричаме свободни? Тази свобода ли търсеха българите? Доволни ли сме от живота си, от финансовото си положение, от здравната ни система? И какво по добро ни се предлага 26 години по късно? Какво ни отнеха и какво ни дадоха, тези които днес отново искат властта, чрез която грабят и развиват собствените си бизнесдела, създават олигархични кръгове, поставяйки народа ни в унизителното положение на европеец, от когото бягат дори мигрантите. 


Социалдемократите няма да спрем да се борим за справедливост и на 26.03.2017г, ще дадем алтернатива и възможност на българина да гласува за себе си. България има нужда от хора които да поискат сметка за престъпните сделки сключвани години наред в различните етажи на властта. Нови политици с морални отговорности, необременени и необвързани със службите и досегашното съсипване на държавата. Патриоти убедени в смисъла на думите СВОБОДА,СПРАВЕДЛИВОСТ,СОЛИДАРНОСТ, борейки се за достоен живот на всички българи.


КОАЛИЦИЯ НА НЕДОВОЛНИТЕ генерира енергията на всички недоволни българи и ние наследниците на д-р Москов, Груди Панчев и д-р Дертлиев поемаме дългия и нелек път в търсене на истината и справедливостта с ясното съзнание, че българският народ няма нужда от свободата да бъде роб! 


Емил Князин - БСДП
15.02.2017г

 

 
Текуща информация

Предстоящи събития

Социалдемократите за

Материали за дискусия

Пресцентър - съобщения

Избори

Избори

Избори 2015 - 2017

Партньорство

БСДС

СДА

Синдикати

Неправителствени организации

История

Историческо наследство

Вестник

Вътрешно-партиен бюлетин "Позиция

Вашето мнение

Ако желаете да изкажете вашето мнение направете го от тук.

Търсене

Тук можете да извършите търсене на материали по зададени от Вас ключови думи.

Встъпително обръщение на Теодор Данаилов Дечев, кандидат за кмет на София – Столична община от името на Българската социалдемократическа партия (БСДП)НИЕ (кандидатите)! ВИЕ (избирателите)! ЗАЕДНО (за Стара Загора)!


Защо на Местните избори '2023 в община Раднево да изберем Местна Коалиция „Българска социалдемократическа партия (Земеделски Народен съюз)“ и № 68?"
Copyright www.bsdp.bg. All right resivet.
Темплейти