Начало
За нас
Контакти
Връзки
Българска
социалдемократическа
партия
 
 
   
Ръководство

Председател

Изпълнително бюро

ЦКРК

Национален комитет

Решения

Изпълнително бюро

Национален комитет

Конгреси

Национални конференции

Законодателна дейност

На БСДП в 39 ОНС

На БСДП в 38 ОНС

Предложения за законови промени

Становища и декларации

На партийни органи

На общински организации

Публичен регистър

Конференции и дискусии

Теоретични конференции

Материали за дискусия

Документи и членство

Как да стана член?

Програма на БСДП

Устав

В Община Пловдив БЪЛГАРСКАТА СОЦИАЛДЕМОКРАТИЧЕСКА ПАРТИЯ И РАДИКАЛДЕМОКРАТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ заедно с № 37 в интегралната бюлетина


За традиционната българска социалдемокрация гласувайте с №37

 
Текуща информация / Социалдемократите за

БСДП, Обединени земеделци и РДП подписаха коалиционно спораземение за общо участие в кампанията за националния референдум на 06.11.2016г.

 

БСДП, ОБЕДИНЕНИ ЗЕМЕДЕЛЦИ И РДП ПОДПИСАХА КОАЛИЦИОННО СПОРАЗЕМЕНИЕ ЗА ОБЩО УЧАСТИЕ В КАМПАНИЯТА ЗА НАЦИОНАЛНИЯ РЕФЕРЕНДУМ НА 06.11.2016 Г.


БЪЛГАРСКАТА СОЦИАЛДЕМОКРАТИЧЕСКА ПАРТИЯ СЕ РЕГИСТРИРА ЗА САМОСТОЯТЕЛНО УЧАСТИЕ В ЧАСТИЧНИТЕ ИЗБОРИ ЗА КМЕТ НА РАЙОН „МЛАДОСТ” В СТОЛИЧНА ОБЩИНА


Централната избирателна комисия регистрира Коалиция „Обединени земеделци, РДП, БСДП” за участие в националния референдум, който ще се проведе на 06.11.2016 г. Регистрацията е с Решение №3622-НР от 26.09. 2016 г.
Документите на коалицията бяха внесени в ЦИК на 24.09.2016 г. от председателите на ПП Обединени земеделци , на РДП и на БСДП – Петя Ставрева, Захари Петров и Йордан Нихризов. Трите партии внесоха подписка на 3919 български граждани, които съгласно изискванията на закона подкрепят участието на коалицията в разяснителната кампания за националното допитване.


С Решение №3612-МИ от 26.09.2016 г. ЦИК допусна за участие Българската социалдемократическа партия в частичните избори за кмет на район „Младост” в гр. София. Документите за регистрацията на партията бяха внесени от председателя Йордан Нихризов на 24.09.2016 г.

 

 

ВСТЪПИТЕЛНО ОБРЪЩЕНИЕ


на Коалиция „Обединени земеделци, РДП, БСДП” за участие в кампанията на Националния референдум на 06.11.2016 г.


Народът е необходимо да бъде питан! Референдумът обаче не трябва да става самоцел! Само информираните хора могат да направят верния избор.
Коалиция ”Обединени земеделци, РДП, БСДП” предупреждава: Изборът на народни представители с мажоритарна избирателна система с абсолютно мнозинство в два тура няма да открои личности, а само ще увеличи размера на корпоративния и контролиран вот и ще обслужи олигархията. Това е не стъпка към повече демокрацията, а крачка назад към тоталитарното минало. Гласувайте с НЕ!. Ние предлагаме въпроса с избора на достойни личности с идеи да бъде решен посредством въвеждане на пропорционално-преференциална система, в която България ще представлява един избирателен район. Така ще се сложи край на фалшивия регионализъм и ще има равнопоставеност между партийни и независими кандидати. Вотът ще отчете плурализма в мненията сред суверена и  качествата на тези, които искат да ръководят държавните дела.


Правото на избор не може да бъде превръщано в задължение. Така от демокрацията се ражда диктатура. Гласувайте с НЕ!. Коалиция ”Обединени земеделци, РДП, БСДП” предлага да бъдат осигурени условия на всички български граждани да изразят свободно своя вот. Въвеждането на машинното и дистанционното гласуване ще даде повече обективност и ще ликвидира измамите при отчитане на изборните резултати.
ДА, държавните субсидии, отпускани за партиите, трябва да бъдат намалени. Коалиция ”Обединени земеделци, РДП, БСДП” предлага да се въведе нов справедлив начин на разпределение на субсидиите между всички политически субекти, участвали в изборите. Това е равнопоставеност, при която ще има демокрация на дело, а не голи лозунги.


Опрени на нашите традиции, ние заявяваме, че само победата на разума над емоциите може да гарантира демократичното бъдеще на нашата Родина. Подкрепете ни! Покажете, че сте хора със свободен дух, които могат да вземат верни, точни и информирани решения за своето бъдеще.


Купуването и продаването на гласове е престъпление.

 
Текуща информация

Предстоящи събития

Социалдемократите за

Материали за дискусия

Пресцентър - съобщения

Избори

Избори

Избори 2015 - 2017

Партньорство

БСДС

СДА

Синдикати

Неправителствени организации

История

Историческо наследство

Вестник

Вътрешно-партиен бюлетин "Позиция

Вашето мнение

Ако желаете да изкажете вашето мнение направете го от тук.

Търсене

Тук можете да извършите търсене на материали по зададени от Вас ключови думи.

Встъпително обръщение на Теодор Данаилов Дечев, кандидат за кмет на София – Столична община от името на Българската социалдемократическа партия (БСДП)НИЕ (кандидатите)! ВИЕ (избирателите)! ЗАЕДНО (за Стара Загора)!


Защо на Местните избори '2023 в община Раднево да изберем Местна Коалиция „Българска социалдемократическа партия (Земеделски Народен съюз)“ и № 68?"
Copyright www.bsdp.bg. All right resivet.
Темплейти