Начало
За нас
Контакти
Връзки
Българска
социалдемократическа
партия
 
 
   
Ръководство

Председател

Изпълнително бюро

ЦКРК

Национален комитет

Решения

Изпълнително бюро

Национален комитет

Конгреси

Национални конференции

Законодателна дейност

На БСДП в 39 ОНС

На БСДП в 38 ОНС

Предложения за законови промени

Становища и декларации

На партийни органи

На общински организации

Публичен регистър

Конференции и дискусии

Теоретични конференции

Материали за дискусия

Документи и членство

Как да стана член?

Програма на БСДП

Устав

В Община Пловдив БЪЛГАРСКАТА СОЦИАЛДЕМОКРАТИЧЕСКА ПАРТИЯ И РАДИКАЛДЕМОКРАТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ заедно с № 37 в интегралната бюлетина


За традиционната българска социалдемокрация гласувайте с №37

 
Текуща информация / Социалдемократите за

Културата - висша форма на националната сигурност

Политическото безхаберие доведе българина до безумния парадоксален водопад от мисли за бита от днес за утре, смъртта като избавление и вече широко разпространения смисъл на живота - евтин алкохол, децата да се оправят сами, нямам пари. Объркани мисли и бягство от реалността чрез апатия, негласуване, заклеймяване на политическите партии посели чувството за обреченост и апокалиптичност у българския гласоподавател. Алчни продажници предават народа си на ,,либерали’’ облекли престъпленията си от национално значение в измамен либерализъм. Празнуват с парите ни и ръка за ръка с чуждите интереси, гледат пасивния булгаристанин /така ни наричат комшиите/, потривайки доволно ръце, прилагайки в мирно време пъкления завоевателски план за ново османско величие. И ако родилите се и израсли под българското жарещо, безкомпромисно слънце мъже, решат да защитават границите ни с решителността и телата си, либералният полумесец ще ги посече и обяви за престъпници и пасмина от балкански субекти, както ни третират от години хора от Хелзинския комитет и Западна Европа . Обезлюдиха ни севера и искат да ни вземат юга. Мъжете бранещи границата са искрени в намеренията си, и ние трябва да им помогнем, като се изправим срещу врага ни, но не с това което се очаква, а с оръжието използвано срещу нас от години….А това са културните ценности, език, национална идентичност и традиции съхранени през вековете. 


Посегателството на 8 културни институти на територията на страната сред които ТМЦ Кърджали, Смолянския театър и ДТ ,,Н.Й.Вапцаров’’ Благоевград е края на цяла епоха в българския театър и е висша степен на заплаха на националната ни сигурност. Лев напред, два назад , не бива да е политиката на това министерство на мъртви души. Звучи като Виенски валс оттатък Босфора с ориенталски мотиви. Ние сме Балканския лъв бранещ християнството на границата с Изтока и държавен приоритет трябва да са мощни инвестиции на всяка цена, в хранещи българщината райони, населени с небългарскоговорящи. Всичко останало е национално предателство. Никой не може да ме убеди, че държавата няма и не може да отдели някакви си 200 или 300 000 лева, за места, където циганите се турчеят, а турците твърдят, че са у дома си. Средства за съхранение, защита и развитие на българската култура. Средства инвестирани в бъдещето ни. Десетки чужди фондации наливат милиони евро и долари в антибългарската програма. а правителството ги гледа добродушно със сити нахранени очи, излъчващи благоденствието на натъпкано и угоено прасе, преди Коледа. И ако българските граници, бъдат разкроени от мераклии, то зад тях трябва да се изправи плътна стена не от тел и мрежи, а от просветени, образовани сърцати българи от Кърджали до Благоевград и Разград готови да обрекат живота си на традициите, историята, езика и вярата, завещани им от техните деди. Последната защита на този народ е неговият език и писменост. Последният шанс на българите е изкуството и образованието. Последният защитен вал на България е нашата култура. Това зависи от всички нас.


Емил Княжин – в защита на протеста на ПРЕДСТАВИТЕЛИТЕ НА ГРАЖДАНСКАТА ИНИЦИАТИВА „БЪЛГАРСКА КУЛТУРА“,


обединяваща творци от всички изкуства в Република България, в желанието си да съхраняваме и развиваме нашите КУЛТУРА, ОБРАЗОВАНИЕ, ИЗКУСТВО И ТРАДИЦИИ и подкрепяни от широката българска общественост протестираме на 18 април 2016 г. от 17.00 ч. пред Министерския съвет и в различните градове на България. 


АЗ ЩЕ БЪДА ТАМ. 13.04.2016г.

 
Текуща информация

Предстоящи събития

Социалдемократите за

Материали за дискусия

Пресцентър - съобщения

Избори

Избори

Избори 2015 - 2017

Партньорство

БСДС

СДА

Синдикати

Неправителствени организации

История

Историческо наследство

Вестник

Вътрешно-партиен бюлетин "Позиция

Вашето мнение

Ако желаете да изкажете вашето мнение направете го от тук.

Търсене

Тук можете да извършите търсене на материали по зададени от Вас ключови думи.

Встъпително обръщение на Теодор Данаилов Дечев, кандидат за кмет на София – Столична община от името на Българската социалдемократическа партия (БСДП)НИЕ (кандидатите)! ВИЕ (избирателите)! ЗАЕДНО (за Стара Загора)!


Защо на Местните избори '2023 в община Раднево да изберем Местна Коалиция „Българска социалдемократическа партия (Земеделски Народен съюз)“ и № 68?"
Copyright www.bsdp.bg. All right resivet.
Темплейти