Начало
За нас
Контакти
Връзки
Българска
социалдемократическа
партия
 
 
   
Ръководство

Председател

Изпълнително бюро

ЦКРК

Национален комитет

Решения

Изпълнително бюро

Национален комитет

Конгреси

Национални конференции

Законодателна дейност

На БСДП в 39 ОНС

На БСДП в 38 ОНС

Предложения за законови промени

Становища и декларации

На партийни органи

На общински организации

Публичен регистър

Конференции и дискусии

Теоретични конференции

Материали за дискусия

Документи и членство

Как да стана член?

Програма на БСДП

Устав

В Община Пловдив БЪЛГАРСКАТА СОЦИАЛДЕМОКРАТИЧЕСКА ПАРТИЯ И РАДИКАЛДЕМОКРАТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ заедно с № 37 в интегралната бюлетина


За традиционната българска социалдемокрация гласувайте с №37

 
Текуща информация / Социалдемократите за

Опозиционно

България има нужда от политическа сила с неопетнено, политически чисто досие. Партия, базирана на обединението, интелекта, образованието и свободната мисъл. Да, нормално е и е въпрос на чест, хората да поддържат принципите и идеалите си в районите и градовете в които живеят, но дали лидерите на политическите партии ще успеят да надмогнат треперенето за присъствие във властта на всяка цена, или ще се консолидират в името на България. Демокрацията е застрашена и всички ДЕМОКРАТИЧНИ сили трябва да се обърнат една към друга. БСДП, Обединени земеделците и РДП са в основата на множество политически формации, движения и партии .СДС от мощно оръжие на Демокрацията се превърна в счупена кристална ваза, парченцата на която блещукат в боклука на бизнеса и олигархията. И къде са всички те сега??? Останаха шепа хора верни на себе си и морала и принципите си. А нагаждането към властта започна с пълна сила и резултата не закъсня. Псевдосоциалдемократи се отцепиха и се залепиха са комунистите, Радикалдемократическата партия тенденциозно е натикана в миша дупка, а част от земеделците търсят одобрението на Бодигарда, с надеждата, че ще ги помилва по главата. Традиционните принципи в българския политически живот, трябва да се защитят. Това зависи само и единствено от нас. За съжаление корупцията се е загнездила в душите на властимащите, затова трябват нови хора. БСДП призовава да вдигнем глави да си подадем ръце и да погледнем в очите гнилите предатели, водещи държавата ни към катастрофа.


Емил Емилов - Клуб СОЦИАЛДЕМОКРАТ

 
Текуща информация

Предстоящи събития

Социалдемократите за

Материали за дискусия

Пресцентър - съобщения

Избори

Избори

Избори 2015 - 2017

Партньорство

БСДС

СДА

Синдикати

Неправителствени организации

История

Историческо наследство

Вестник

Вътрешно-партиен бюлетин "Позиция

Вашето мнение

Ако желаете да изкажете вашето мнение направете го от тук.

Търсене

Тук можете да извършите търсене на материали по зададени от Вас ключови думи.

Встъпително обръщение на Теодор Данаилов Дечев, кандидат за кмет на София – Столична община от името на Българската социалдемократическа партия (БСДП)НИЕ (кандидатите)! ВИЕ (избирателите)! ЗАЕДНО (за Стара Загора)!


Защо на Местните избори '2023 в община Раднево да изберем Местна Коалиция „Българска социалдемократическа партия (Земеделски Народен съюз)“ и № 68?"
Copyright www.bsdp.bg. All right resivet.
Темплейти