Начало
За нас
Контакти
Връзки
Българска
социалдемократическа
партия
 
 
   
Ръководство

Председател

Изпълнително бюро

ЦКРК

Национален комитет

Решения

Изпълнително бюро

Национален комитет

Конгреси

Национални конференции

Законодателна дейност

На БСДП в 39 ОНС

На БСДП в 38 ОНС

Предложения за законови промени

Становища и декларации

На партийни органи

На общински организации

Публичен регистър

Конференции и дискусии

Теоретични конференции

Материали за дискусия

Документи и членство

Как да стана член?

Програма на БСДП

Устав

В Община Пловдив БЪЛГАРСКАТА СОЦИАЛДЕМОКРАТИЧЕСКА ПАРТИЯ И РАДИКАЛДЕМОКРАТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ заедно с № 37 в интегралната бюлетина


За традиционната българска социалдемокрация гласувайте с №37

 
Текуща информация / Социалдемократите за

Надеждата в сърцето на българина

НАДЕЖДАТА В СЪРЦЕТО НА БЪЛГАРИНА……досега умираше първа. До днес усещането за обреченост, трайно обитаваше душите ни. Времето, което не се оказа ,,НАШЕ’’, след националното предателство на лидерите на СДС, оказали се пластични хирурзи на лицето на Партията престъпник тогава /БСП днес/ се промени, и българите слава на Бога, се обърнаха към заветите на дедите си за Обединение. Днес на откриването на ,,Клуб СОЦИАЛДЕМОКРАТ’’ в район Красно село, десетки горящи очи на излъгани, омерзени, мислещи българи със свободен дух, коментираха, дискутираха и активно се включиха в решаването на проблемите на ,,средния’’ и ,,малък’’ българин, както бяхме наречени от правителството на Каратиста/ ИПОН – знака за победа, ВАДЗАРИ -Каратиста да обясни/. И светлината в очите на хората зае вярната позиция на протестиращи, опозиционно настроени хора искащи истина и промяна за себе си и децата си. Търпението има свои граници и лъжите на това безумно, ненормално и несъстоятелно правителство, състоящо се от една ,,,лява’’, две ,,националистически’’, една НЕЗАКОННА и една ,,монархическа’’лишена от всякаква идеология и приемлива програма за управление на страната партии, са в престъпна коалиция. Забележете, безумната ,,коалиция’’ се е продала половината на Голямата руска мечка, другата половина на Белоглавия орел. Извинете, но Българина не е жертвена овца, от чиито джигер да се хранят хищници, чиито хабитат не му е тук мястото. Животното, в което го превръщат разни бедни душици не е състоятелно. Българският дух, би прекършил гръбнака на всяко животно искащо децата му, поради простата причина, че е Царя на Балканитe. Инициативата на БСДП за създаването на алтернативното пространство,,Клуб СОЦИАЛДЕМОКРАТ’’ e спонтанен израз на народното недоволство, без компромиси, без лицемерие и популистка мръсотия. През годините БСДП е партия, запазила своята идентичност и мъже, като д-р Дертлиев, защитавали честта и благоденствието на българина , не са опетнени с никакви престъпни машинации във вреда на българския народ. Дано новата история на страната ни бъде в интерес на истинските българи. 

 


Емил Емилов – Председател на ,,Клуб СОЦИАЛДЕМОКРАТ’’ БСДП
06.12.2015г.

 
Текуща информация

Предстоящи събития

Социалдемократите за

Материали за дискусия

Пресцентър - съобщения

Избори

Избори

Избори 2015 - 2017

Партньорство

БСДС

СДА

Синдикати

Неправителствени организации

История

Историческо наследство

Вестник

Вътрешно-партиен бюлетин "Позиция

Вашето мнение

Ако желаете да изкажете вашето мнение направете го от тук.

Търсене

Тук можете да извършите търсене на материали по зададени от Вас ключови думи.

Встъпително обръщение на Теодор Данаилов Дечев, кандидат за кмет на София – Столична община от името на Българската социалдемократическа партия (БСДП)НИЕ (кандидатите)! ВИЕ (избирателите)! ЗАЕДНО (за Стара Загора)!


Защо на Местните избори '2023 в община Раднево да изберем Местна Коалиция „Българска социалдемократическа партия (Земеделски Народен съюз)“ и № 68?"
Copyright www.bsdp.bg. All right resivet.
Темплейти