Начало
За нас
Контакти
Връзки
Българска
социалдемократическа
партия
 
 
   
Ръководство

Председател

Изпълнително бюро

ЦКРК

Национален комитет

Решения

Изпълнително бюро

Национален комитет

Конгреси

Национални конференции

Законодателна дейност

На БСДП в 39 ОНС

На БСДП в 38 ОНС

Предложения за законови промени

Становища и декларации

На партийни органи

На общински организации

Публичен регистър

Конференции и дискусии

Теоретични конференции

Материали за дискусия

Документи и членство

Как да стана член?

Програма на БСДП

Устав

В Община Пловдив БЪЛГАРСКАТА СОЦИАЛДЕМОКРАТИЧЕСКА ПАРТИЯ И РАДИКАЛДЕМОКРАТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ заедно с № 37 в интегралната бюлетина


За традиционната българска социалдемокрация гласувайте с №37

 
Текуща информация / Социалдемократите за

Лидерите на БСДП, Обединени земеделци и РДП разговаряха с д-р Тренчев за национални приоритети и каузи

 

Председателите на БСДП - Йордан Нихризов, на “Обединени земеделци” - Петя Ставрева и на РДП - Захари Петров, се срещнаха на 20.11.2013 г. с президента на КТ “Подкрепа” д-р Константин Тренчев в централата на синдиката в София. Обсъдени бяха необходимостта от обединение около национални приоритети и каузи, все по-наложителните промени в Конституцията, в изборното законодателство, борба с монополите, продължаване на децентрализацията и повече правомощия на местното самоуправление.


На срещата коментирахме необходимостта от нов обществен договор, който да е гарант за демократичното развитие на страната. Убедени сме, че в днешната напрегната обстановка и в условията на срив на доверие към всички институции у нас все по-актуален е въпросът за наложителни промени на системата на управление на държавата, изтъкна на срещата лидерът на “Обединени земеделци” Петя Ставрева.

 
Председателят на БСДП Йордан Нихризов заяви, че днес за обществото първостепенен става въпроса :”Какво искаме да изградим у нас, утре и в бъдеще?” “Разумният път за излизане от настоящата криза е в открит диалог и партньорство между демократичните политически партии и обществените организации за обединение  около общи приоритети, а не порочните опити за противопоставяне и парцелиране на политическото пространство, довели до загубата на вярата у хората в морала и държавността”, подчерта той. От името на БСДП, Нихризов връчи на д-р Тренчев програмата с основните проблеми, за които са необходими спешни законодателни решения, разработена от клуб “Социалдемократ”. Председателят на клуба г-н Емил Емилов също бе част от екипа на партията участвал в срещата.

 
Текуща информация

Предстоящи събития

Социалдемократите за

Материали за дискусия

Пресцентър - съобщения

Избори

Избори

Избори 2015 - 2017

Партньорство

БСДС

СДА

Синдикати

Неправителствени организации

История

Историческо наследство

Вестник

Вътрешно-партиен бюлетин "Позиция

Вашето мнение

Ако желаете да изкажете вашето мнение направете го от тук.

Търсене

Тук можете да извършите търсене на материали по зададени от Вас ключови думи.

Встъпително обръщение на Теодор Данаилов Дечев, кандидат за кмет на София – Столична община от името на Българската социалдемократическа партия (БСДП)НИЕ (кандидатите)! ВИЕ (избирателите)! ЗАЕДНО (за Стара Загора)!


Защо на Местните избори '2023 в община Раднево да изберем Местна Коалиция „Българска социалдемократическа партия (Земеделски Народен съюз)“ и № 68?"
Copyright www.bsdp.bg. All right resivet.
Темплейти