Начало
За нас
Контакти
Връзки
Българска
социалдемократическа
партия
 
 
   
Ръководство

Председател

Изпълнително бюро

ЦКРК

Национален комитет

Решения

Изпълнително бюро

Национален комитет

Конгреси

Национални конференции

Законодателна дейност

На БСДП в 39 ОНС

На БСДП в 38 ОНС

Предложения за законови промени

Становища и декларации

На партийни органи

На общински организации

Публичен регистър

Конференции и дискусии

Теоретични конференции

Материали за дискусия

Документи и членство

Как да стана член?

Програма на БСДП

Устав

В Община Пловдив БЪЛГАРСКАТА СОЦИАЛДЕМОКРАТИЧЕСКА ПАРТИЯ И РАДИКАЛДЕМОКРАТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ заедно с № 37 в интегралната бюлетина


За традиционната българска социалдемокрация гласувайте с №37

 
Текуща информация / Социалдемократите за

БСДП ПОДАДЕ ДОКУМЕНТИ В ЦИК ЗА РЕГИСТРАЦИЯ ЗА ПАРЛАМЕНТАРНИЯ ВОТ НА 12.05.2013 Г.

В късния след обед на 24.03.2013 г. БСДП внесе в ЦИК комплекта документи за регистрация на партията за участие в предсрочните избори за народни представители. С това беше изпълнена първата точка от решението на Националния комитет, взето на заседанието в  гр. Стара Загора преди седмица. Съгласно законовите изисквания бе представена и подписка от 10399 избиратели в подкрепа на регистрацията. Документите бяха внесени от председателя Йордан Нихризов, зам.председателя Ивалин Йосифов и члена на ИБ. Пламен Припърженски.
По същото време необходимите книжа за регистрация подадоха и партньорите от бъдещата коалиция Съюз на демократичните сили: СДС, Обединени земеделци  и РДП.. Лидерите на четирите формации декларираха готовността да продължат по поетия път и върнат вярата на хората в демократичните ценности.
Както обичайно се случва в последните седмици медиите запазиха мълчание за събитието. Навярно по този начин те за пореден път гарантираха уюта на статуквото в държавата, срещу което хората почнаха да изразяват все по-ярко решителния си протест. Очевидно медийната завеса е известния стар трик на олигархията да скрие възможната демократична алтернатива и да удави народното недоволство в гръмките противоречия на радикални групи, скандиращи псевдосоциални лозунги. Изборите през месец май ще бъдат най-точния критерий дали за пореден път във вековната ни балканска битка между “прогресивните сили” и здравия разум, най-после ще се разделим с илюзията за месията-спасител, който ще ни отърве с магическа пръчка от всички беди..

“Позиция”

 
Текуща информация

Предстоящи събития

Социалдемократите за

Материали за дискусия

Пресцентър - съобщения

Избори

Избори

Избори 2015 - 2017

Партньорство

БСДС

СДА

Синдикати

Неправителствени организации

История

Историческо наследство

Вестник

Вътрешно-партиен бюлетин "Позиция

Вашето мнение

Ако желаете да изкажете вашето мнение направете го от тук.

Търсене

Тук можете да извършите търсене на материали по зададени от Вас ключови думи.

Встъпително обръщение на Теодор Данаилов Дечев, кандидат за кмет на София – Столична община от името на Българската социалдемократическа партия (БСДП)НИЕ (кандидатите)! ВИЕ (избирателите)! ЗАЕДНО (за Стара Загора)!


Защо на Местните избори '2023 в община Раднево да изберем Местна Коалиция „Българска социалдемократическа партия (Земеделски Народен съюз)“ и № 68?"
Copyright www.bsdp.bg. All right resivet.
Темплейти