Начало
За нас
Контакти
Връзки
Българска
социалдемократическа
партия
 
 
   
Ръководство

Председател

Изпълнително бюро

ЦКРК

Национален комитет

Решения

Изпълнително бюро

Национален комитет

Конгреси

Национални конференции

Законодателна дейност

На БСДП в 39 ОНС

На БСДП в 38 ОНС

Предложения за законови промени

Становища и декларации

На партийни органи

На общински организации

Публичен регистър

Конференции и дискусии

Теоретични конференции

Материали за дискусия

Документи и членство

Как да стана член?

Програма на БСДП

Устав

В Община Пловдив БЪЛГАРСКАТА СОЦИАЛДЕМОКРАТИЧЕСКА ПАРТИЯ И РАДИКАЛДЕМОКРАТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ заедно с № 37 в интегралната бюлетина


За традиционната българска социалдемокрация гласувайте с №37

 
Текуща информация / Социалдемократите за

Действията на групата на БСДП в Общински съвет – Бургас през периода 2008г – началото на 2009г по важни общественозначими проблеми на Община Бургас


За малко повече от една година Общинската организация на БСДП и групата на съветниците в Общинския съвет се превърна във важен фактор при решаване на обществено значимите събития в Бургас.
Най-важните направления, по които е нужно да се работи и се вкарват докладни са големите проблеми, които трябва да се решат на територията на Общината.


Съветниците от БСДП гр. Бургас Венцислав Чамурджиев и Георги Минков в делови разговор по проблемите на общината

Това са инфраструктурата, обществения ред, енергийните монополи, медицинското обслужване на гражданите, качеството на пътищата и ремонтите, спортната база и възможностите за развитие на детско-юношеския спорт, развитие на културно-туристическата индустрия в региона и неговата специфична идентичност. По всички тези проблеми групата съветници от БСДП е участвала със свои докладни. Част от тях са послужили за база при изработването и допълнението на Общинското законодателство. Съветниците от БСДП в Бургас имат пряко отношение към създаването на Наредбата за обществения ред; културната стратегия на град Бургас, опазването на спортната база на Общината, поставянето на нови светофари на невралогични кръстовища, както и създаването в Общински съвет на нова комисия, която да следи за качеството на ремонтно-асфалтните дейности на общинската територия.
За цялата тази дейност на общината и инициатива за реформиране на остарели системи бяха привлечени експерти от БСДП в различни области и специалности.
Избягвайки конфронтазията и междуличностните конфликти, ние възприехме политиката на твърдо отстояване на обществените потребности и преоритети. Обявихме се против построяването на джамия в най-големия бургаски комплекс „Меден Рудник” от ДИЕ, защото смятаме, че там не живее компактно мюсюлманско население, а бургаско православно, което има нужда от болници, училища и спортни бази. Като цяло групата работи за укрепване държавността на регионално ниво и отстояване на българските национални ценности и приоритети.

Георги Минков – член на ИБ на БСДП

 
Текуща информация

Предстоящи събития

Социалдемократите за

Материали за дискусия

Пресцентър - съобщения

Избори

Избори

Избори 2015 - 2017

Партньорство

БСДС

СДА

Синдикати

Неправителствени организации

История

Историческо наследство

Вестник

Вътрешно-партиен бюлетин "Позиция

Вашето мнение

Ако желаете да изкажете вашето мнение направете го от тук.

Търсене

Тук можете да извършите търсене на материали по зададени от Вас ключови думи.

Встъпително обръщение на Теодор Данаилов Дечев, кандидат за кмет на София – Столична община от името на Българската социалдемократическа партия (БСДП)НИЕ (кандидатите)! ВИЕ (избирателите)! ЗАЕДНО (за Стара Загора)!


Защо на Местните избори '2023 в община Раднево да изберем Местна Коалиция „Българска социалдемократическа партия (Земеделски Народен съюз)“ и № 68?"
Copyright www.bsdp.bg. All right resivet.
Темплейти