Начало
За нас
Контакти
Връзки
Българска
социалдемократическа
партия
 
 
   
Ръководство

Председател

Изпълнително бюро

ЦКРК

Национален комитет

Решения

Изпълнително бюро

Национален комитет

Конгреси

Национални конференции

Законодателна дейност

На БСДП в 39 ОНС

На БСДП в 38 ОНС

Предложения за законови промени

Становища и декларации

На партийни органи

На общински организации

Публичен регистър

Конференции и дискусии

Теоретични конференции

Материали за дискусия

Документи и членство

Как да стана член?

Програма на БСДП

Устав


Коалицията „ВОЛЯ - българските родолюбци“, в която равноправен партньор е БСДП подаде документи за регистрация в ЦИК

 
Избори / Избори

СЪЮЗ ОБЕДИНЕНИ ЗЕМЕДЕЛЦИ, РАДИКАЛДЕМОКРАТИ И БСДП ОТКРИ ПРЕДИЗБОРНАТА КАМПАНИЯ В СОФИЯ

 

“КОЙТО ЖЕЛАЕ ДЕМОКРАТИЧНА ПРОМЯНА НА СТАТУКВОТО В УПРАВЛЕНИЕТО НА СТОЛИЦАТА, НЕКА НИ ПОДКРЕПИ С ОТМЕТКА НА №34 В ИНТЕГРАЛНАТА БЮЛЕТИНА ЗА СЪВЕТНИЦИ” – ПОДЧЕРТА В ИЗКАЗВАНЕТО СИ ПРЕДСЕДАТЕЛЯТ НА БСДП ЙОРДАН НИХРИЗОВ
Коалиция “Съюз Обединени земеделци, Радикалдемократи и БСДП” откри официално на 01.10.2011 г. предизборната си кампания в София. Събитието се състоя в градинката пред църквата “Свети Дух” в столичния район ”Надежда”. То бе организирано от водачът на кандидатската листа за съветници на коалицията г-жа Таня Дилова /Обединени земеделци/ и съвпадаше със светлия християнски празник Покров Богородичен и празника на възрастните хора. На тържеството присъстваха членове на ръководствата на трите партии на кандидата за кмет на София от Синята коалиция г- н Прошко Прошков.

“Приятели, от Обединени земеделци, Радикалдемократи и Социалдемократи, зная, че ще работим заедно в Общинския съвет за развитието на София”- каза в приветственото си слово Прошко Прошков. Той подчерта голямата разлика в стандарта на северните и южните райони на града. В по последните двадесет години, по думите му, южните части са се модернизирали, за разлика от северните, където липсват комуникални екстри. А тези квартали, сред които е и “Надежда” имат голям потенциал и ние ще работим за реализирането му, подчерта кандидатът за кмет.

С думите:“Искаме да изградим европейска зелена столица, която да бъде приятен дом за живеене. Искаме столица освободена от този наложен в последните години модел, в който липсваше откритост и справедливост”- започна словото си Георги Каркъмов – зам. председател на Обединени земеделци. ”Днес на този християнски празник Покров Богородичен призоваваме хората да бъдат обединени от християнските добродетели” – завърши с пожелание словото си той.

В листата на коалицията влизат професионалисти, хора мислещи за своя град. Подкрепете ги за просперитета на София, обърна се към присъстващите лидерът на РДП Захари Петров. “Отворете сърцата си и нека на този светъл празник Покров Богородичен измолим за нашия град и за себе си покровителството на Божията майка, призова съгражданите си той.

“В квартал “Надежда” ние от “Съюз Обединени земеделци, Радикалдемократи и БСДП” заставаме пред вас с любов. Тя и разбирателството могат да победят етническото противопоставяне, което някои се опитват да ни наложат” каза в словото си председателят на БСДП Й. Нихризов. Той призова столичани да дадат доверието си на кандидатите с № 34 в интегралната бюлетина и подчерта, че единствената демократична алтернатива на статуквото са кандидатите от съветническата листа на “Съюз Обединени земеделци, Радикалдемократи и БСДП”

“Това е един екип от хора с познания и опит, които искат да превърнат София в съвременен европейски град, в столица на достойни граждани на Обединена Европа.”- каза още Нихризов.

“ Ние кандидатите за общински съветници на коалицията ще работим в услуга на столичани и за просперитета на София” – заяви в словото си  водачът на листата Таня Дилова. Тя също призова хората да се противопоставят на етническата нетърпимост с толерантност и разбирателство.
На тържеството бяха раздадени фланелки с номера на коалицията и девизите на членовете от кандидатската листа. Там също имаше интересни призиви като “Не на омразата , не на парата, спазвай закона, обичай брата!”, “ Да разнообразим фалшивия оптимизъм!”, “Път на младите в реалната политика! и други.
По повод християнския празник “Покров Богродичен” и празника на възрастните хора всички присъстващи бяха поканени на осветен курбан.


“Позиция”

 
Текуща информация

Предстоящи събития

Социалдемократите за

Материали за дискусия

Пресцентър - съобщения

Избори

Избори

Избори 2015 - 2017

Партньорство

БСДС

СДА

Синдикати

Неправителствени организации

История

Историческо наследство

Вестник

Вътрешно-партиен бюлетин "Позиция

Вашето мнение

Ако желаете да изкажете вашето мнение направете го от тук.

Търсене

Тук можете да извършите търсене на материали по зададени от Вас ключови думи.

Предизборен клип на БСДП


Емил Емилов с идеята за Европейски базов доход
Copyright www.bsdp.bg. All right resivet.
Темплейти