Начало
За нас
Контакти
Връзки
Българска
социалдемократическа
партия
 
 
   
Ръководство

Председател

Изпълнително бюро

ЦКРК

Национален комитет

Решения

Изпълнително бюро

Национален комитет

Конгреси

Национални конференции

Законодателна дейност

На БСДП в 39 ОНС

На БСДП в 38 ОНС

Предложения за законови промени

Становища и декларации

На партийни органи

На общински организации

Публичен регистър

Конференции и дискусии

Теоретични конференции

Материали за дискусия

Документи и членство

Как да стана член?

Програма на БСДП

Устав


Коалицията „ВОЛЯ - българските родолюбци“, в която равноправен партньор е БСДП подаде документи за регистрация в ЦИК

 
Избори / Избори

СЛИВЕНСКИТЕ СОЦИАЛДЕМОКРАТИ ОТКРИХА ПРЕДИЗБОРНАТА КАМПАНИЯ

Залата на читалище “Зора” в гр. Сливен се препълни с хора във вечерта на 02.10.2007 г. Поводът бе откриването на кампанията за Местни избори 2007 г. на Българската социалдемократическа партия (БСДП). На церемонията присъстваха не само граждани и социалдемократи от Сливен , но и от 12 населени места в общината като Тополчане, Гавраилово и Ичера, където БСДП издига кандидати за кметове.
Девизът на тази кампания на сливенските социалдемократи е:”Истината е най-добрата политика”. За кандидат за кмет на общината е издигнат Минко Стефанов – юрист, общински съветник два мандата и активен участник в редица обществени инициативи. В листата за съветници наред с утвърдените имена на д-р Венелин Йорданов – зам. председател на БСДП, Минко Стефанов и Валентин Добрев се нареждат представители на различни професионални групи. Местният бизнес участва в лицето на Надка Стефанова и Румен Бъчваров, а Сава Кондаков е представител на браншовата камара на хлебопроизводителите.
Откриването на кампанията започна с поднасяне на цветя пред паметника на Хаджи Димитър. След това в залата бяха представени кандидатите включени в листата за съветници и кметовете на населени места. Пред гражданите и медиите кандидатът за кмет Минко Стефанов изложи накратко приоритетите на социалдемократите от Сливен. Основните цели заложени в управленската програма са възстановяване на всички паркове, зелени площи, изграждане на градинки и спортни площадки в междублоковите пространства, обособяване на Сливен като център за провеждане на национални и международни спортни и културни прояви, създаване на благоприятни условия на живот за пенсионерите и хората в неравностойно положение, осигуряване на всички тях и учениците с карти за пътуване с намаление в общинския транспорт, доизграждане на водопроводната, канализационна и улична мрежа, пълна прозрачност при вземане на управленските решения в общината.
Пред сливенската общественост в подкрепа на кандидатите застана председателят на БСДП Йордан Нихризов. Той подчерта, че партията е наследник на 116 годишна демократична традиция и в своите действия винаги се е водила от интересите на хората, които градят своето бъдеще с честен труд.”Тези избори са важни, защото те ще дадат знак дали силовите групировки и нечистите интереси ще успеят да завладеят и местната власт, към която се домогват и дали България ще може да поеме по пътя на истинско европейско развитие или ще затъне в блатото на олигархията” – подчерта Нихризов .”Гласувайте с №4 в интегралната бюлетина – призова той сливенското гражданство - гласувайте за истината, за вашия достоен живот като достойни хора”. Предизборната среща завърши с кратка музикална програма, в която основни участници бяха младежите представители на клуба за модерни танци от гр.Сливен.

 

“Позиция”

 
Текуща информация

Предстоящи събития

Социалдемократите за

Материали за дискусия

Пресцентър - съобщения

Избори

Избори

Избори 2015 - 2017

Партньорство

БСДС

СДА

Синдикати

Неправителствени организации

История

Историческо наследство

Вестник

Вътрешно-партиен бюлетин "Позиция

Вашето мнение

Ако желаете да изкажете вашето мнение направете го от тук.

Търсене

Тук можете да извършите търсене на материали по зададени от Вас ключови думи.

Предизборен клип на БСДП


Емил Емилов с идеята за Европейски базов доход
Copyright www.bsdp.bg. All right resivet.
Темплейти