Начало
За нас
Контакти
Връзки
Българска
социалдемократическа
партия
 
 
   
Ръководство

Председател

Изпълнително бюро

ЦКРК

Национален комитет

Решения

Изпълнително бюро

Национален комитет

Конгреси

Национални конференции

Законодателна дейност

На БСДП в 39 ОНС

На БСДП в 38 ОНС

Предложения за законови промени

Становища и декларации

На партийни органи

На общински организации

Публичен регистър

Конференции и дискусии

Теоретични конференции

Материали за дискусия

Документи и членство

Как да стана член?

Програма на БСДП

Устав


Предизборен клип на БСДП в Патриотична коалиция "Воля и НФСБ


Нека загърбим популизма и кажем:"Да!" на разума в политиката


Йордан Нихризов за участието на БСДП в Патриотичната коалиция пред ТВ"Евроком" 29.03.2021 г.

 
Текуща информация / Пресцентър - съобщения

Партньорство между граждани и партия е в основата на листата на Българската социалдемократическа партия за Общински съвет, с която тя се явява на предстоящите местни избори. Сред кандидатите за градския парламент, освен членове на БСДП, има съидейници и старозагорци, които досега са били активни в обществения и политическия живот. Тази симбиоза ще бъде успешна, уверен е водачът на листата и зам.-председател на БСДП инж. Недялко Ангелов.


„Стара Загора-град с европейска визия и жизнен стандарт" е категоричното послание на БСДП, с което се дава заявка за успех на местния вот. „Няма как да променим всичко в нашия град, но ще дадем всичко от себе си - нашите умения и жизнен опит, за да може бъдещия градски парламент да взема правилните решения във всички области. Моята цел на предстоящите избори е хората от нашата листа в най-голяма степен да се реализират като общински съветници. Опитът ни като ръководители и експерти в своите области ще бъде полезен за старозагорци, но ние няма да подкрепим задкулисни споразумения, които биха от полза на олигарси, партии или монополи. Подкрепата на бизнеса, повишаването на жизнения стандарт, усвояването на европейски средства за разкриване на нови работни места, биха направили градовете ни с европейска визия. Залагаме си честта, достойнството, енергията, за да работим за благото и развитието на Стара Загора", заяви при откриването на кампанията на БСДП за местния вот водачът на листата инж. Недялко Ангелов и призова останалите политически сили към толерантна и открита кампания.


Успех на изборите пожела и кандидатът на БСДП за кмет о.р. инж. Неделчо Неделчев-пето поколение старозагорец, човек, който дълги години вярно е служил на държава и родина. „Аз имам куража и смелостта да се изправя срещу статуквото. Знам, че мачът ще е труден, но имам кауза и ще се справя, защото след 25 години експерименти трябва да дойде човек с кураж, човек с достойно минало и с поглед в бъдещето. Мисля, че ще бъда сериозен противник на останалите кандидати за кмет и затова им обявявам двубой, защото имам много въпроси за задаване, на които имам отговори. Те нямат", убеден е Неделчев.


Подкрепа за листата и кандидата за кмет от БСДП в Стара Загора декларира и председателят на партията Йордан Нихризов. „Днес нашата кауза е да станем европейци по стандарт и по разбиране. Това може да тръгне от общините и затова пътят, който трябва да поемем е този на честността, обективността, разума и на възможностите. Смятам, че хората от листата са именно тези, които могат да донесат по-добрия ден за Стара Загора, а нашият кандидат за кмет да промени бъдещето на града и да посочи истинския му европейски път на развитие".


Георги Геренов

 

 
Текуща информация

Предстоящи събития

Социалдемократите за

Материали за дискусия

Пресцентър - съобщения

Избори

Избори

Избори 2015 - 2017

Партньорство

БСДС

СДА

Синдикати

Неправителствени организации

История

Историческо наследство

Вестник

Вътрешно-партиен бюлетин "Позиция

Вашето мнение

Ако желаете да изкажете вашето мнение направете го от тук.

Търсене

Тук можете да извършите търсене на материали по зададени от Вас ключови думи.

Председателят на БСДП за предизборните идеи на партията и коалицията пред ТВ"Евроком" 23.02.2021Зам. председателят на БСДП Недялко Ангелов пред в."Старозагорски новини" за предизборните предложения на партията
Copyright www.bsdp.bg. All right resivet.
Темплейти