Начало
За нас
Контакти
Връзки
Българска
социалдемократическа
партия
 
 
   
Ръководство

Председател

Изпълнително бюро

ЦКРК

Национален комитет

Решения

Изпълнително бюро

Национален комитет

Конгреси

Национални конференции

Законодателна дейност

На БСДП в 39 ОНС

На БСДП в 38 ОНС

Предложения за законови промени

Становища и декларации

На партийни органи

На общински организации

Публичен регистър

Конференции и дискусии

Теоретични конференции

Материали за дискусия

Документи и членство

Как да стана член?

Програма на БСДП

Устав


Предизборен клип на БСДП в Патриотична коалиция "Воля и НФСБ


Нека загърбим популизма и кажем:"Да!" на разума в политиката


Йордан Нихризов за участието на БСДП в Патриотичната коалиция пред ТВ"Евроком" 29.03.2021 г.

 
Текуща информация / Пресцентър - съобщения

СТРУКТУРИТЕ НА БСДП РЕШАВАТ КАК ДА УЧАСТВАТ НА МЕСТНИЯ ВОТ

 

След актуалните полотически новини Йордан Нихризов представи своя роман-триптих "Минало незабравимо"

 

    "Групата на Коалиция "Новата Стара Загора" в местния Общински съвет осигури, комфорта на управляващите от ГЕРБ, което от своя страна доведе до всичко добро случило се за града ни през изминалите 4 години", заяви зам.-председателят на БСДП и тукашен лидер на партията инж. Недялко Ангелов. На нарочна пресконференция той допълни, че от настоящата сесия на Малкия парламент да края на мандата Групата "Новата Стара Загора" става изцяло социаладемократическа, защото Алексъндар Желязков от "Новото време" става съдия в Софийски градски съд, а на негово място влиза Анелия Василева от БСДП.
Председателят на БСДП Йордан Нихризов от своя уточни на брифинга, че социалдемократите ще се регистрират за участие на предстоящите местни избори, като всяка местна организация ще реши сама в какъв формат да се яви на вота наесен. Засега настроенията в старозагорската организация са за самостоятелно явяване, но предстоят разговори и с други политически сили от спектъра "център-дясно". Освен това беше разгледана актуалната полиотическа обстановка като Нихризов подчерта, че и в момента липсва енергийна стратегия, както и стратегия за трайно интегриране на ромите. Лидерът сподели и своите впечатления и от посещението си в Ирак по покана на Кюрдската демократична партия.


Веднага след пресконференцията беше представена книгата на Йордан Нихризов "Минало незабравимо", а сред гостите бяха председателят на ОбС - Стара Загора, Емил Христов, общински съветници, общественият посредник на Общината, старозагорски културтрегери и хора от местния бизнес. Самият роман "Мианало незабравимо" е наречен от автора "политически" и представлява житейска сага за една фамилия и обобщен образ на обикновения човек, който живее в средата на ХХ и началото на ХХI век. "Винаги съм казвал, че за съвременния човек политиката е като чумата за средновековните хора - те бягат от болестта, но заедно с нейните приносители - плъховете. Книгата е опит да се покаже как политиката влияе върху хората и техните съдби. Причината да я напиша са много честите опити да се пренаписва историята, най-често това се прави от хората на Деня в политиката. Не говоря за сегашните управляващи, а за абсолютно всички политици. Това не са моите мемоари, а един роман. В него има политици, които са вкарани в общи персонажи. Те ще се разпознаят по цитати, случки, които съвпадат с тяхното минало и настояще. Читателите също ще ги определят безпогрешно", заяви пред аудиторията авторът.

 

В.”Старозагорски новини”
Георги ГЕРЕНОВ

 
Текуща информация

Предстоящи събития

Социалдемократите за

Материали за дискусия

Пресцентър - съобщения

Избори

Избори

Избори 2015 - 2017

Партньорство

БСДС

СДА

Синдикати

Неправителствени организации

История

Историческо наследство

Вестник

Вътрешно-партиен бюлетин "Позиция

Вашето мнение

Ако желаете да изкажете вашето мнение направете го от тук.

Търсене

Тук можете да извършите търсене на материали по зададени от Вас ключови думи.

Председателят на БСДП за предизборните идеи на партията и коалицията пред ТВ"Евроком" 23.02.2021Зам. председателят на БСДП Недялко Ангелов пред в."Старозагорски новини" за предизборните предложения на партията
Copyright www.bsdp.bg. All right resivet.
Темплейти