Начало
За нас
Контакти
Връзки
Българска
социалдемократическа
партия
 
 
   
Ръководство

Председател

Изпълнително бюро

ЦКРК

Национален комитет

Решения

Изпълнително бюро

Национален комитет

Конгреси

Национални конференции

Законодателна дейност

На БСДП в 39 ОНС

На БСДП в 38 ОНС

Предложения за законови промени

Становища и декларации

На партийни органи

На общински организации

Публичен регистър

Конференции и дискусии

Теоретични конференции

Материали за дискусия

Документи и членство

Как да стана член?

Програма на БСДП

Устав


Предизборен клип на БСДП в Патриотична коалиция "Воля и НФСБ


Нека загърбим популизма и кажем:"Да!" на разума в политиката


Йордан Нихризов за участието на БСДП в Патриотичната коалиция пред ТВ"Евроком" 29.03.2021 г.

 
Текуща информация / Пресцентър - съобщения

КАЗАНЛЪК МОЖЕ ДА БЪДЕ ОТНОВО СИН

„Ако от петнадесетицата на ГЕРБ извадим петицата на БСП получаваме десетката на СДС. Ето хората, към които трябва да се обърнем, за да върнем вярата им в демокрацията и справедливостта.” Така образно Николай Александров - председател на СДС в Казанлък и кандидат за народен представител от листата на коалиция СДС, очерта пред симпатизантите на сините и граждани от града на розите посоката, в която ще се търси разширяване на подкрепата за синята идея.
Преди това водачът на синята листа в 27-ми Старозагорски МИР Йордан Нихризов в двадесет минутно слово очерта основните насоки от предизборната програма. „Нашата задача да събудим спящите, да ликвидираме натрапеното статукво, доминирано от монополите и олигархията, да се преборим с апатията, не е лека. Тя в същото време е апостолско дело и успехът му ще бъде в полза на всички български граждани.”


Георги Ранов, председателят на СДС в Стара Загора изтъкна от своя страна, че казаното до този момент, как искаме да тръгнем на чисто с открити лица пред хората се потвърждава. СДС е единствената коалиция, в която няма нито един кандидат, агент на бившата Държавна сигурност.


Присъстващите в залата активно се включиха с въпроси и мнения в проведена след встъпителното представяне дискусия. Интересът бе насочен към мерките в борбата с демографската криза. „По телевизията започна кампания срещу интернатите” – каза жена, представила се като медицински работник. ” В нея много често възпитателите се представят като злодеи. Децата, обаче в интернатите имат легло и храна и ходят на училище. Някой от тях като ги пратят отново в „топлата” семейна среда, след месец, два се връщат мърляви и дрипави да просят. За това никой не казва дума. Очевидно пак определени хора са решили да усвоят европари без да са наясно с проблемите.”
Срещата завърши с призива да се продължи заедно по пътя на единението на демократичните сили, заедно с всички, на които синята идея е останала жива в душата. Казанлък е бил син и може да бъде отново.


„Позиция”

 
Текуща информация

Предстоящи събития

Социалдемократите за

Материали за дискусия

Пресцентър - съобщения

Избори

Избори

Избори 2015 - 2017

Партньорство

БСДС

СДА

Синдикати

Неправителствени организации

История

Историческо наследство

Вестник

Вътрешно-партиен бюлетин "Позиция

Вашето мнение

Ако желаете да изкажете вашето мнение направете го от тук.

Търсене

Тук можете да извършите търсене на материали по зададени от Вас ключови думи.

Председателят на БСДП за предизборните идеи на партията и коалицията пред ТВ"Евроком" 23.02.2021Зам. председателят на БСДП Недялко Ангелов пред в."Старозагорски новини" за предизборните предложения на партията
Copyright www.bsdp.bg. All right resivet.
Темплейти