Начало
За нас
Контакти
Връзки
Българска
социалдемократическа
партия
 
 
   
Ръководство

Председател

Изпълнително бюро

ЦКРК

Национален комитет

Решения

Изпълнително бюро

Национален комитет

Конгреси

Национални конференции

Законодателна дейност

На БСДП в 39 ОНС

На БСДП в 38 ОНС

Предложения за законови промени

Становища и декларации

На партийни органи

На общински организации

Публичен регистър

Конференции и дискусии

Теоретични конференции

Материали за дискусия

Документи и членство

Как да стана член?

Програма на БСДП

Устав


Предизборен клип на БСДП в Патриотична коалиция "Воля и НФСБ


Нека загърбим популизма и кажем:"Да!" на разума в политиката


Йордан Нихризов за участието на БСДП в Патриотичната коалиция пред ТВ"Евроком" 29.03.2021 г.

 
Текуща информация / Пресцентър - съобщения

ИЗПЪЛНИТЕЛНОТО БЮРО НА БСДП НАБЕЛЯЗА КОНКРЕТНИТЕ ЗАДАЧИ ПРЕД ПАРТИЯТА

Първото за европейската 2007 г. на България заседание на ИБ на БСДП се състоя на 20-ти януари в централата на партията в гр.София. Дневният ред включваше основно проблеми и задачи от организационен характер. Констатирано бе, че в последно време са зачестили опитите на някой среди да присвояват миналото и дори стореното от БСДП, представяйки се за нейни наследници и продължители. Същевременно се наблюдава засилен интерес от бивши членове на партията и на хора стояли до сега вън от политиката за включване в нейната работата и пропагандиране идеите на социалдемокрацията. Този процес ще се засилва с увеличаване на икономическите последствия от провежданата от управляващите политика в интерес на близки до властта икономически кръгове. Последователното противопоставяне на желанието за заместване на демократичния процес с опити за утвърждаване на олигархична система в страната трябва да стане основа на политиката на БСДП.По предложение на зам.председателя г-н Цветан Димитров, за активиране на структурите от Северна България, едно от следващите заседания на Изпълнителното бюро ще се проведе в Лом с участие на членове от Северозападна България.. По инициатива на члена на ИБ на БСДП Павлинка Василева се реши през месец март да се състои Софийска градска конференция като точната дата ще се определи от избраните от Бюрото организатори.

Като основна цел на Българската социалдемократическа партия през тази година бе поставено успешното самостоятелно участие на партията в местните избори. За тази цел до месец април 2007 г. отговорниците по региони е необходимо да представят. в централата имената на кандидатите, които са изразили готовност да защитават в изборната надпревара идеите на социалдемокрацията. По решение на Националния комитет през пролетта трябва да се проведе семинар с всички досегашни съветници и кметове и бъдещи участници в предстоящата кампания за разглеждане на основните приоритети на БСДП в местната политика.

В края на заседанието ИБ единодушно констатира, че пред социалдемокрацията у нас се разкрива широко поле за работа. Българската социалдемократическа партия, опряна на постановките заложени в програмата и е нужно да намери своето достойно място в българския политически живот.

“Позиция”

 
Текуща информация

Предстоящи събития

Социалдемократите за

Материали за дискусия

Пресцентър - съобщения

Избори

Избори

Избори 2015 - 2017

Партньорство

БСДС

СДА

Синдикати

Неправителствени организации

История

Историческо наследство

Вестник

Вътрешно-партиен бюлетин "Позиция

Вашето мнение

Ако желаете да изкажете вашето мнение направете го от тук.

Търсене

Тук можете да извършите търсене на материали по зададени от Вас ключови думи.

Председателят на БСДП за предизборните идеи на партията и коалицията пред ТВ"Евроком" 23.02.2021Зам. председателят на БСДП Недялко Ангелов пред в."Старозагорски новини" за предизборните предложения на партията
Copyright www.bsdp.bg. All right resivet.
Темплейти