Начало
За нас
Контакти
Връзки
Българска
социалдемократическа
партия
 
 
   
Ръководство

Председател

Изпълнително бюро

ЦКРК

Национален комитет

Решения

Изпълнително бюро

Национален комитет

Конгреси

Национални конференции

Законодателна дейност

На БСДП в 39 ОНС

На БСДП в 38 ОНС

Предложения за законови промени

Становища и декларации

На партийни органи

На общински организации

Публичен регистър

Конференции и дискусии

Теоретични конференции

Материали за дискусия

Документи и членство

Как да стана член?

Програма на БСДП

Устав


Коалицията „ВОЛЯ - българските родолюбци“, в която равноправен партньор е БСДП подаде документи за регистрация в ЦИК

 
Избори / Избори

ГЕОРГИ ЗАФИРОВ - КАНДИДАТ НА КОАЛИЦИЯ “ЕДИННИ ЗА ЯМБОЛ”
:”ИМАТЕ ШАНСА ДА ПРОМЕНИТЕ ИСТОРИЯТА НЕ САМО НА ЯМБОЛ, НО И НА БЪЛГАРИЯ С № 33 В ИНТЕГРАЛНАТА БЮЛЕТИНА
/ Радио 999/
“Българската социалдемократическа партия подкрепя кандидатурата на Георги Зафиров, защото той е човекът, който се опитва да реализира проекта за единството на Ямбол. Ние всички му желаем успех с № 33 в интегралната бюлетина.” Това заяви лидерът на БСДП Йордан Нихризов на пресконференция проведена днес. Той коментира посещението на представители на ОИК Ямбол с полицейски служители в щаба на коалицията. По традиция кандидатът за кмет на Ямбол Георги Зафиров подари на своя гост Йордан Нихризов знакът на  Коалиция “Единни за Ямбол” под формата на православен кръст.

Акценти в изказванията:
ГЕОРГИ ЗАФИРОВ: “ Наш гост е един скъп за нас човек  г-н Йордан Нихризов- лидер на Българската социалдемократическа партия, партия със сто и двадесет годишна история. Той е народен представител в 38-то и 39-то Народно събрание. Радвам се, че имаме неговата подкрепа, когато създадохме инициативата “Единни за Ямбол”. Г-н Нихризов с удоволствие я прие и възкликна, че това е една много стара идея, която най сетне някой се е сетил да възроди. Вечния български идеал от времето на хан Кубрат, който дори е вграден в девиза “Съединението прави силата”
Моето обръщение към всички ямболци, че ние възродихме тази идея за вас, защото тя се роди от вас самите. Това е идеята, която ще пребъде във вековете и ние поставяме само началото тук в нашия град. Нека на 23.10.2011 г. с №33 в интегралната бюлетина да се гордеете, когато отидете в малката стая. Не правете компромис със съвестта си, а гласувайте за самите вас. С този порочен двуполюсен модел на “лявото” и “дясното”, на синьото и червеното, на тези които вече 20 години се пребоядисват и ви лъжат ще бъде приключено.”
ЙОРДАН НИХРИЗОВ:” Първото нещо, което искам да направя е да честитя рождения ден на г-н Зафиров и да му пожелая много успехи като бъдещ кмет на Ямбол. Тук съм, за да подкрепя неговата кандидатура за кмет, както и листата на общински  съветници на “Единни за Ямбол”. Георги Зафиров е не само човекът който поставя на общественото внимание проблемите на града, но и посочва как те да бъдат решени или отстранени.В България сега доста хора са недоволни, някой дори протестират, но малцина, са тези, които показват пътя на решението. Едни се целят в престъпността, други твърдят, че тя е следствие от огромната безработица, но колко са тези размислили върху това, могат ли да вършат нещо неграмотни в 21 век
В България има и доста проблеми, за които вече са известни и могат да се намерят не трудни решения. Някой от тях, свързани със забравените традиции в професионалното образование, със солидарния стълб на пенсионната система, с междуфирмената задлъжнялост и неизплатените работни заплати, БСДП отдавна е поставила за разглеждане пред съответните институции. За съжаление се оказва, че в нашата страна по лесно е да създаваш проблем, да крещиш истерично, отколкото да седнеш и градивно да намериш решение. Примерите в последно време колкото щеш, Достатъчно е да припомним Катуница и реакцията на назначените националисти. Никоя омраза не е родила плод, плод и бъдеще дава любовта, която може да прерасне в градивното единство.
Разбрах, че снощи в предизборния щаб на “Единни за Ямбол” е нахлула полиция с исканията на определени служители от ОИК-Ямбол. Претенциите са по-скоро смешни, но инцидента показва, че в България все повече не се спазват елементарни права, заложени не само в нашата Конституция, но и в европейското право. Никой не може без прокурорско решение да вкарва полиция в предизборен щаб, а обясненията, че това било защото се очаквала съпротива звучат нахално. След 20 години май се върнахме там, от където тръгнахме. “Единни за Ямбол” имат бъдеще, поради което някой се страхува, че това бъдеще ще стане скоро реалност.”
 
Текуща информация

Предстоящи събития

Социалдемократите за

Материали за дискусия

Пресцентър - съобщения

Избори

Избори

Избори 2015 - 2017

Партньорство

БСДС

СДА

Синдикати

Неправителствени организации

История

Историческо наследство

Вестник

Вътрешно-партиен бюлетин "Позиция

Вашето мнение

Ако желаете да изкажете вашето мнение направете го от тук.

Търсене

Тук можете да извършите търсене на материали по зададени от Вас ключови думи.

Предизборен клип на БСДП


Емил Емилов с идеята за Европейски базов доход
Copyright www.bsdp.bg. All right resivet.
Темплейти