Начало
За нас
Контакти
Връзки
Българска
социалдемократическа
партия
 
 
   
Ръководство

Председател

Изпълнително бюро

ЦКРК

Национален комитет

Решения

Изпълнително бюро

Национален комитет

Конгреси

Национални конференции

Законодателна дейност

На БСДП в 39 ОНС

На БСДП в 38 ОНС

Предложения за законови промени

Становища и декларации

На партийни органи

На общински организации

Публичен регистър

Конференции и дискусии

Теоретични конференции

Материали за дискусия

Документи и членство

Как да стана член?

Програма на БСДП

Устав


Коалицията „ВОЛЯ - българските родолюбци“, в която равноправен партньор е БСДП подаде документи за регистрация в ЦИК

 
Избори / Избори

С 24-каратови номер и усмивка БСДП в община Стара Загора тръгва към победа


Приятелски коктейл даде официален старт на предизборната кампания на Българската социалдемократическа партия (БСДП) в Стара Загора. В четвъртък, на 4.10.2007 г. социалдемократите, наследници на д-р Петър Дертлиев представиха в препълнената зала на комплекс „Верея” листата си с общински съветници. В нея са намерили място 28 имена, като 13 са представителките на нежния пол, 15 са мъжете. Водач на листата с № 24 е инж. Недялко Ангелов, който е готов да постави своеобразен рекорд с четвърти пореден мандат в Общински съвет - Стара Загора.

инж. Недялко Ангелов - зам. председател на БСДП, водач на социалдемократическата листа на кандидатите за общински съветници в Ст. Загора

Той бе категоричен, че всекидневните грижи на старозагорци ще са точка номер едно във всяка сесия на общинския съвет. На второ място е Анелия Василева – управител и съсобственик на „Ей Ди Ти” ООД. Г-жа Василева представи един от основните приоритети в предизборната програма на БСДП – Стара Загора – администрация в служба на гражданите – както на физическите лица, така и на фирмите. Трети в листата с номер 24 е Стойно Иванов – прокурист, общински съветник в настоящия „местен парламент”. Той обеща да продължи традицията на успешно сътрудничество между общинските съветници от БСДП и кмета. Четвърто място заема Донка Чолакова, също представител на частния бизнес. Тя изложи идеята на БСДП за доустрояване на старозагорските квартали. Пета в листата на социалдемократите е Павлина Геренова – политолог. Г-жа Геренова завърши представянето на основните моменти от програмата на БСДП, като обеща приятелска ръка за малцинствата – в това число не само ромското малцинство, но и малцинството на хората с различна религия, малцинството на хората с увреждания, това на много бедните, както и на децата сираци и децата, лишени от родителска грижа. „Ние хванахме „златния” номер, обявиха от БСДП (24-каратово е чистото злато), затова с 24-каратови номер и усмивка, тръгваме към победа!


На плаката си старозагорските социалдемократи за изписали думите на д-р Дертлиев:"БСДП е единствената разумна алтернатива."

Мотото, което ще води кампанията на автентичните старозагорски социалдемократи е: „БСДП – 116 години с неопетнено лице”. Предизборният щаб на БСДП работи на адрес: ул. „Ген. Столетов” 91, телефонът е 63-89-45, e-mail: bsdp_sz@abv.bg.

Георги Геренов

 
Текуща информация

Предстоящи събития

Социалдемократите за

Материали за дискусия

Пресцентър - съобщения

Избори

Избори

Избори 2015 - 2017

Партньорство

БСДС

СДА

Синдикати

Неправителствени организации

История

Историческо наследство

Вестник

Вътрешно-партиен бюлетин "Позиция

Вашето мнение

Ако желаете да изкажете вашето мнение направете го от тук.

Търсене

Тук можете да извършите търсене на материали по зададени от Вас ключови думи.

Предизборен клип на БСДП


Емил Емилов с идеята за Европейски базов доход
Copyright www.bsdp.bg. All right resivet.
Темплейти